Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

VARASTOHOTELLI

Päivärinteen luomumaatilalla on harjoitettu varastohotelli liiketoimintaa jo vuodesta 2011. Tarjoamme pienvarastotiloja räätälöidyillä sopimuksilla, sinun tarpeittesi mukaan.

Vuokrattavat tilat

Vuokrattavat tilat ovat väliseinillä erotettuja osastoja, jonka korkeus on n. 2,8m.  Tilat ovat kuivia, siistejä, valaistettuja sekä lämmitettyjä. Talvisaikaan varastonnin lämpötila pidetään noin 10-15 °c asteessa.

Tavaran vastaanotto sekä nouto tapahtuvat sopimuksen mukaan. Varastohotellissa käydessänne ilmoitattehan siitä mieluiten  2 päivää etukäteen. Sateen yllättäessä saat kuoma-autosi katoksen alle jolloin tavarasi eivät kastu. Piha-alue on iso, jolloin tavaran voi tuoda hieman kookkaammallakin autolla.

 

Turvallisuus

Varastotilaan pääsee vain henkilökunnan ollessa paikalla. Näin poissuljemme kaikki mahdolliset väärinkäytökset.

Tiloissa ja ulkopuolella on tallentava kameravalvonta. Varastohotelli on vakuutusyhtiön hyväksymä tila. Varastohotelli ei vakuuta asiakkaidensa tavaroita, oma kotivakuutuksesi saattaa kattaa niiden piirissä varastoidut irtaimistot. Tarkasta asia omasta vakuutusyhtiöstäsi. Varastohotelliin et voi varastoida mitään palavia materiaaleja (bensa, öljyt, maalit yms.), pilaantuvia elintarvikkeita tai mitään nesteitä.

Hinnasto

Vuokrasopimus tehdään sille aikavälille kun tarvitset. Vuokrasopimus tehdään ajanjaksollisen tarpeen mukaan, jolloin vuokra määräytyy tällöin vain todellisen käytön mukaan.

Esimerkkejä neliöhinnoista:

3-4=50€/kk

 6-7=70€/kk

 8-9=90€/kk

10-11=100€/kk

Yleiset vuokraehdot

Varaston kunto ja säilytettävät tavarat

Varasto vuokrataan nykyisessä kunnossa ilman sisustusta. Vuokrattavaa tilaa saa käyttää vain kuivan kappaletavaran varastointiin. Suurin sallittu lattiakuorma on 500kg/m². Räjähtävien, itsestään syttyvien, ympäristölle tai terveydelle vaaraa tai haittaa aiheutuvien aineiden sekä kaikenlaisten nesteiden säilytys varastossa kielletty. Tavaroiden säilytys muualla kuin vuokratuissa varastoyksiköissä on kielletty.

 

Lämpö, valo ja vakuutukset

Lämpö ja valaistus sisältyvät vuokraan. Muusta sähkön käytöstä on sovittava erikseen. Vuokranantaja ei ole ottanut vakuutusta säilytettäville tavaroille ei ole muutenkaan vastuussa niistä. Vuokralainen vastaa omaisuutensa vakuuttamisesta ja varastohuoneensa oven lukitsemisesta riippulukolla.

 

Muutostyöt

Vuokralaisella ei ole oikeutta tehdä rakenteiden muutostöitä ja varasto on sopimuksen päätyttyä palautettava vuokranantajan hallintaan samassa kunnossa, jossa se oli vuokrasopimusta tehtäessä. Seiniin, lattiaan tai kattoon kiinnittäminen ja niiden puhkominen on kiellettyä ja esim. mahdollisten hyllyjen on oltava vapaasti lattialla seisovia. Vuokranantajan edustajalla (esim. korjaus- tai huoltomies) on oikeus mennä vuokrattuun varastoon kiinteistön hoidon kannalta välttämättömien toimenpiteiden takia.

 

4.1 Määräaikainen vuokrasopimus

Määräaikainen vuokrasopimus päättyy sopimuksen mukaisesti ilmanirtisanomista, kun vuokralainen tyhjentänyt ja siivonnut varaston ja palauttanut riippulukon avaimen sopimuskauden viimeiseen päivään mennessä. Muutoin sopimus muuttuu kohdan 4.2. mukaiseksi toistaiseksi voimassa olevaksi vuokrasopimukseksi.

 

4.2 Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus

Mikäli toistaiseksi voimassa olevaa vuokrasopimusta ei irtisanota, jatkuu se aina kuukauden kerrallaan yhden kuukauden molemminpuolisella irtisanomisajalla. Vuokrasopimus katsotaan päättyneeksi ja vuokranmaksuvelvollisuus lakanneeksi vasta, kun vuokralainen on suorittanut 4.1. kohdan mukaiset luovutustoimenpiteet.

 

Vuokran maksu

Vuokralainen saa riippulukon avaimen ja tilan haltuunsa allekirjoitettuaan vuokrasopimuksen sekä maksettuaan ensimmäisen kuukauden vuokran. Vuokra maksetaan kerran kuussa vuokranantajan osoittamalle tilille. Mikäli vuokraa ei makseta sopimuksen mukaisesti on vuokranantajalla oikeus:

  • irtisanoa sopimus välittömästi
  •  periä kulloinkin voimassa oleva viivästyskorko maksamattomille vuokrille
  • pidätys- ja realisointioikeus ilman eri tuomiota vuokralaisen varastoimiin tavaroihin tämän sopimuksen mukaisten velvoitteiden summaan asti
  • vuokranantajalla on oikeus käyttää realisointitulos vuokrarästien ja myyntikulujen maksamiseen, ylimenevän osan vuokranantaja tilittää vuokralaiselle
  •  tarkemmat ehdot sovitaan erikseen

 

Ulko-oven avaus

Ulko-ovi varastotiloihin on lukittuna varmuuslukolla, jonka aukaisee aina vuokranantaja. Varastohotellin ovenaukaisu sovitaan etukäteen vuorokautta ennen. Oven avauksesta on mahdollista sopia pidempiaikaisia jatkuvia sopimuksia.

 

Sopimuksen siirtäminen

Vuokralaisella ja vuokranantajalla ei ole oikeutta siirtää vuokrasopimusta kolmannelle osapuolelle ilman toisen osapuolen suostumusta.

 

Vuokralaisen ilmoittamisvelvollisuus

Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan vuokranantajalle toimivan postiosoitteensa, puhelinnumeronsa sekä sähköpostiosoitteensa. Vuokralainen on myös velvollinen ilmoittamaan vuokranantajalle yhteystiedoissa tapahtuneet muutokset viipymättä. Vuokralainen on lisäksi velvollinen ilmoittamaan kirjallisesti sen, mikäli varastoidun omaisuuden joukossa on myyntiarvoltaan tavanomaista koti-irtaimistoa arvokkaampaa omaisuutta. Vuokralainen, joka laiminlyö edellä mainitun ilmoitusvelvollisuutensa, vastaa itse siitä vahingosta, minkä tiedon saamatta jättäminen hänelle tai irtaimen omistajalle mahdollisesti on aiheutunut. Vuokralaisella ei ole oikeutta vaatia tai saada vahingonkorvausta sillä perusteella, että esimerkiksi purkukirje, irtisanomiskirje tai realisointikirje ei ole tavoittanut häntä siitä syystä, että hän ei ole ilmoittanut vuokranantajalle voimassaolevaa osoitetta. Mikäli vuokralaisen varastoima irtain realisoidaan tällaisissa olosuhteissa, vuokralaisella ei ole oikeutta vaatia tai saada vahingonkorvausta vuokranantajalta.

Kuinka toimin?

Varastotiloja on tarjolla laaja valikoima, joten harkitse kuinka suurta tilaa tarvitset.

Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse

Touko Luukkonen 045-2377 336 

Ritva Luukkonen 040-843 5786

info@paivarinteenmaatila.fi